Sähkösopimuksen irtisanominen

Jos olet muuttamassa pois nykyisestä asunnostasi, etkä tarvitse sinne enää sähköjä, sopimuksen päättäminen tapahtuu helposti Online-palvelussamme.

Kirjaudu sisään Online-palveluun ja päätä sopimuksesi ”Tee muuttoilmoitus” –kohdassa haluammallesi päivälle. Tarvittaessa voit samalla tehdä uuden sopimuksen uuteen osoitteeseen.

Sähkösopimus ei pääty automaattisesti

Sähkösopimus ei koskaan pääty automaattisesti, sillä sinulla voi olla useampi sopimus voimassa samaan aikaan. Saatat tarvita sähköjä kahdessa paikassa, jos vaikka remppailet uutta asuntoa ja asut vielä vanhassa asunnossa. Uusi sopimuksesi voikin alkaa aikaisemmin ja vanhan sähkösopimuksen voit päättää tarpeesi mukaan vaikka samana arkipäivänä. Sopimuksen voi irtisanoa jopa 90 päivän päähän.

Lue lisää muuttajan sähkösopimuksesta.

Myyjänvaihtotilanteessa sopimusta ei tarvitse päättää

Mikäli olet vaihtamassa sähkönmyyjää nykyiseen osoitteeseen, sinun ei itse tarvitse irtisanoa sopimusta. Uusi sähkönmyyjä hoitaa irtisanomisen puolestasi. Irtisanomisaika on tällöin kaksi viikkoa.

Muutto omaan kotiin? Nämä 8 asiaa sinun pitää tietää sähkösopimuksesta

Kuinka saan sähköt uuteen kotiin? Saako sähköt heti muuttopäivänä? Entä jos unohdin sähkösopimuksen? Näillä Vaasan Sähkön vinkeillä hoidat sähköasiat sujuvasti!

Lue juttu