​​Peruuttamisoikeus

Tulitko katumapäälle? Yksityisasiakkaana sinulla on oikeus peruuttaa tekemäsi sähkösopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta, alla olevan lomakkeen kautta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille päätöksestäsi peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla.

Jos käytät sähköistä lomaketta, ilmoitamme viipymättä sähköpostitse peruuttamisilmoituksen saapumisesta. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Tekemäsi sopimus raukeaa, kun olemme vastaanottaneet peruuttamisilmoituksesi. Jos olet pyytänyt, että sähköntoimitus alkaa jo ennen peruuttamisajan päättymistä, eli olet ehtinyt kuluttamaan sähköä meidän sopimuksen alla, tulemme veloitamaan peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä kuluttamastasi sähköstä sopimusvahvistuksen mukaisen korvauksen.

Nykyasiakas, et voi päättää jo voimassa olevaa sopimusta lomakkeella

Mikäli haluat päättää jo voimassa olevan sopimuksen, onnistuu se joko Online-palvelussa tai soittamalla asiakaspalveluumme.

päätä sopimus Online-palvelussa

päätä sopimus soittamalla asiakaspalveluun

 

Ilmoitus sähkösopimustilauksen peruuttamisesta

Ilmoitus sähkösopimustilauksen peruuttamisesta
(kaikki sopimusosapuolet)