Asiakasetumme jatkuu: kokeile Nextorya ilmaiseksi 45 päivää

Nyt pääset nauttimaan Nextoryn kirjoista maksutta 45 päivän ajan. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja. Valikoi lukemista laajasta e-kirjavalikoimasta ja tuhansien äänikirjojen joukosta suoraan tabletiltasi tai kännykästäsi.

Etu löytyy Vaasan Sähkön sovelluksesta. Lataa sovellus ja ota etu käyttöön heti!

  • Valikoimassa on tuhansia kirjoja, joita voit lukea ja kuunnella iOS- tai Android-sovelluksilla
  • Lue ja kuuntele missä ja milloin haluat, myös offline-tilassa
  • Kolme eri tilausvaihtoehtoa. Basic, Premium ja Perhe, joista voit valita itsellesi sopivimman. Maksuttoman kokeiluajan jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Kokeilujakso oikeuttaa 30h luku- ja kuunteluaikaa.
  • Ei sitoutumisaikaa. Voit irtisanoa tilauksesi milloin haluat.
  • Voit hyödyntää edun, mikäli et aikaisemmin ole ollut Nextoryn asiakas.

Heräsikö kysymyksiä Nextory-palvelusta?

Voit olla yhteydessä Nextoryn asiakaspalveluun.

Mitä kirjoja Vaasan Sähkön työntekijät suosittelevat?

Olli, strategia- ja yhteiskuntavastuujohtaja

Aki Hintsa – Voittamisen anatomia, Oskari Saari

Oskari Saaren kirjoittama kirja Aki Hintsa – Voittamisen anatomia on helppolukuinen ja kiinnostava kirja, jossa F1-lääkärinäkin toiminut Hintsa antaa käytännöllisiä ohjeita kokonaisvaltaiseen elämän hallintaan kehittämänsä core-konseptin avulla. Hänen mallissaan tarkoitus on lisätä pienin askelin ja pitkällä tähtäimellä hyvinvointia, elämäniloa ja energiaa. Hintsa korostaa mm. peruskunnon, ruokavalion, palautumisen ja unen tärkeyttä, jotta niin F1-kuljettajat kuin me ”tavallisetkin” ihmiset pääsemme erinomaisiin suorituksiin.

Tiina, markkinointipäällikkö

Miksi nukumme: Unen voima, Mathew Walker

Tämä kirja mullisti mun elämäni! Ja työkavereiden myös, sillä olen puhunut tästä loputtomasti. Unen tärkeys on kiistaton ja niin monesta eri näkökulmasta, etten voinut sitä edes arvata. Jos haluat oppia, elää ja olla onnellinen – lue tämä kirja ja nuku hyvin.

Christian, palveluasiantuntija

Päättymätön riemu, Foster David Wallace

DFW:n Päättymätön Riemu on monisyinen romaani muun muassa huumeriippuvuudesta, nuorten kilpatenniksen armottomuudesta sekä kansainvälistä turvallisuutta uhkaavasta kokeellisesta elokuvasta. Tämä kirja on samalla hauska ja koskettava mutta ennen kaikkea se tarjoaa lukijalle hengästyttävän ja loputtomasti palkitsevan lukukokemuksen. Tero Valkosen suomennos ja Olavi Uusivirran äänikirjaluenta ansaitsevat nekin erillisen huomionosoituksen.

Asiakasetuja Vaasan Sähkön asiakkaille

Tutustu etuihin, joita asiakkuutesi tarjoaa.

Lue lisää