Företagskundens elavtal

Att konkurrensutsätta elen ger företaget en ekonomisk fördel: när ditt företags elavtal är förmånligt lämnar det mer i handen. Vi på Vasa Elektriska skräddarsyr företagets elavtal, om årsförbrukningen överstiger 100 000 kWh. Begär enkelt en offert för önskad avtalsperiod via vår webblankett. Vi kan erbjuda både Basel och el producerad med förnybara energikällor.

Ta kontakt eller fyll i blanketten nedan för att få ett skräddarsytt erbjudande.

Ta kontakt med vår företagsförsäljning

Vasa Elektriskas elavtal för företag:

  1. En skräddarsydd offert för ditt företag. Vi ger dig en offert som grundar sig på ditt företags elförbrukningsprofil.
  2. Alltid rätt prissatt el. Vår offert följer alltid marknadspriset. Du betalar inte för något extra.
  3. Elavtal till fast pris. Vi erbjuder ditt företag ett elavtal på bestämd tid där energipriset förblir detsamma under hela avtalsperioden. Inga prisändringar sker heller i fall att företagets förbrukningsprofil ändras under avtalstiden.
  4. Följ energiförbrukningen via Onlinetjänsten. Du kan följa företagets elförbrukning med en timmes exakthet och jämföra med tidigare månader eller år, om du varit kund hos oss så länge. Uppgifterna börjar samlas från den stund som kundrelationen inleds.
  5. Miljövänlig el. Som Vasa Elektriskas företagskund kan du köpa el producerad med flera olika metoder, till exempel miljövänlig vattenkraft. Du får även ett certifikat som talar om för dina kunder att elen du förbrukar är miljövänlig.
  6. Personlig betjäning. Vi betjänar alltid våra kunder med en vänlig och avslappnad ton.
  7. Möjlighet att teckna avtal för framtiden. Du kan be oss om en offert och teckna ett avtal som startar om till exempel två år.

Grön el är det bästa valet för företag! Experterna förklarar varför

Grön el är ett på många sätt ett bra alternativ för företag.

Be om offert

Företagskundens elavtal
Du kan välja flera alternativ

Maximum file size: 15.36MB

Söker du rätt elavtal för ditt företag? Läs vår guide för val av företagsel!

Elen är ofta en stor utgiftspost för företag, och därför lönar det sig att noggrant välja företagets elavtal. Men hur hittar du den lämpligaste elen för ditt företag, när är det dags att konkurrensutsätta elavtalet och vilka är fördelarna med att välja grön företagsel? Försäljningschef Jussi Vaissalo vid Vasa Elektriska ger råd.

Läs mer