Sähkösopimus yritykselle

Etsitkö yritykselle sähkösopimusta luotettavalta ja vakaalta sähköyhtiöltä? Tule Vaasan Sähkön asiakkaaksi! Meillä on tutkitusti Suomen tyytyväisimmät yritysasiakkaat. Teemme räätälöidyn sähkötarjouksen yrityksille, joiden vuosikulutus ylittää 100 000 kilowattituntia. Tee tarjouspyyntö saman tien.

Meillä on tyytyväiset yritysasiakkaat

Tule asiakkaaksemme ja liity Suomen tyytyväisimpien yrityssähköasiakkaiden joukkoon.

Olemme sijoittuneet EPSI Ratingin asiakastyytyväisyyskyselyn kärkisijalle vuosina 2020 ja 2021. Asiakassuhteemme yrityksiin ovat pitkiä, mikä kertoo siitä, että meihin luotetaan.

Haluamme palvella yritysasiakkaitamme henkilökohtaisesti. Siksi osoitamme jokaiselle yli 100 000 kilowattituntia sähköä vuodessa kuluttavalle asiakkaallemme oman palveluneuvojan, jonka kanssa asioiden hoito sujuu jouhevasti.

Jos yrityksen tai sähköpoolin vuosikulutus rikkoo 100 000 kWh:n rajapyykin, jätä meille tarjouspyyntö. Räätälöimme yritykselle mahdollisimman edullisen tarjoushinnan. Sähköä alle 100 000 kWh vuodessa käyttävät yritykset voivat tilata sähköt tästä.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteys Vaasan Sähkön yritysmyyntiin. Asiantuntijamme neuvovat sinua mielellään esimerkiksi sähkön hintoihin liittyvissä asioissa tai sopivan sähkösopimuksen valinnassa.

6 syytä tilata yrityssähköt meiltä

  • Hintamme ovat kilpailukykyiset.
  • Laskemme yritykselle räätälöidyn tarjoushinnan.
  • Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ystävällisellä ja rennolla otteella.
  • Valikoimassamme on sertifioitua uusiutuvaa ja fossiilivapaata sähköä.
  • Tarjoamme Online-palvelun energiankulutuksen seuraamiseen.
  • Yritykset voivat tehdä kanssamme sopimuksen tulevaisuuteen.

Valitse vakaa ja luotettava sähköyhtiö

Osa sähköyhtiöistä on kohdannut haasteita, kun hintavaihteluriskit sähkömarkkinoilla ovat kasvaneet. Nyt yrityspäättäjien kannattaakin tehdä yrityksen sähkösopimus vakiintuneen ja luotettavan sähköyhtiön kanssa.

Vaasan Sähkö on toiminut alalla jo yli 130 vuotta. Emme ainoastaan myy sähköä vaan myös tuotamme sitä omistamissamme tuotantolaitoksissa Suomessa. Oma tuotanto tasaa sähkön hintavaihteluiden vaikutusta toimintaamme, mikä tekee meistä vakaan ja luotettavan toimijan.

Investoimme vihreään energiaan jatkuvasti. Olemme yksi Suomen merkittävimmistä tuulivoiman tuottajista. Lisäksi omistamme tuotanto-osuuksia Olkiluoto 1, 2 ja 3-voimalaitoksista. Meillä on myös vesivoimaa. Tavoitteemme on, että kaikki tuotantomme on hiilineutraalia 2020-luvun aikana.

Tilaa vihreä sähkösopimus yritykselle

Meiltä saat ympäristöystävällistä sähköä kilpailukykyiseen hintaan.

  • Uusiutuva sähkömme on tuotettu uusiutuvilla energiamuodoilla, pääasiassa tuulivoimalla.
  • Fossiilivapaa sähkömme tuotetaan ydinvoimalla. Se on verraten matalien tuotantokustannuksien ansiosta edullista, CO2-vapaata energiaa.

Tuotantomuotoa on mahdollista vaihtaa sopimuskauden aikana. Vaihto onnistuu myös takautuvasti jopa kuluvan vuoden alusta. Hinnoittelusta kertoo lisää yrityksen henkilökohtainen asiakasneuvoja.

Kerro asiakkaillesi vihreästä valinnasta sertifikaatilla

Fossiilivapaata sähköä ostavat yritykset saavat vihreästä valinnasta kertovan sertifikaatin ja bannerin nettisivuilleen. Näin yritysten omat alihankkijat ja asiakkaat tietävät, että yrityksessä käytetty sähkö on CO2-vapaata. Ydinvoimalle ja uusiutuville energiamuodoille on omat sertifikaattinsa.

Tuulisähköä hankkiva yritys saa nettisivuilleen bannerin.

Uudenlainen hinnoittelumalli asiakkaidemme hyväksi

Haluamme, että yritykset selviävät sähkön haastavasta hintatilanteesta, ja olemme siksi luoneet uudenlaisen sopimusratkaisun yritysasiakkaillemme.

Perinteiset kiinteähintaiset määräaikaiset sähkösopimukset eivät ole toimiva ratkaisu nykymaailmassa, jossa sähkön markkinahinta vaihtelee vuorokauden sisällä rajusti. Kiinteähintaisessa sopimuksessa riskin hintavaihtelusta kantaa sähkönmyyjä, minkä vuoksi myyjän on hinnoiteltava sähkö kalliiksi.

Reilumpi ja edullisempi tapa hinnoitella yrityssähkö on koostaa hinta kahdesta osasta: kiinteästä pohjahinnasta ja spot-hinnasta, joka määräytyy tunneittain sähköpörssissä.

Näin sähkönmyyjän on mahdollista hinnoitella sähkön pohjahinta matalammaksi, kun osa hintavaihteluriskistä kantaa asiakas. Yritysasiakas taas saa mahdollisuuden vaikuttaa sähkölaskunsa suuruuteen ajoittamalla sähkön käyttöä vuorokauden edullisemmille tunneille. Ratkaisu on samalla kuitenkin ennustettavampi kuin puhtaasti spot-hintaan perustuva pörssisähkö.

Ota yhteys yritysmyyntiin, niin kerromme hinnoittelumallista lisää!

Sähkösopimus sähköpoolille

Kilpailutatteko sähköt kimpassa? Räätälöimme sähkötarjouksen sähköpooleille, joiden kokonaisvuosikulutus ylittää 100 000 kilowattituntia. Tarjouspyynnön jättäminen onnistuu helposti nettisivuillamme.

Vaasan Sähkön Online-palvelu yrityksille

Vaasan Sähkön Online-palvelu on tärkeä työkalu, jonka avulla yritykset voivat seurata energiankulutustaan. Palvelu kertoo, kuinka paljon ja mihin aikaan vuorokaudesta yritys kuluttaa sähköä. Kulutuskäyrää on helppoa verrata spot-hinnan kehityksestä kertovaan käyrään. Tämä auttaa esimerkiksi ohjaamaan kulutusta edullisemmille tunneille.

Historiatietojen avulla sähkönkulutusta on helppo verrata menneeseen ajanjaksoon, vaikkapa viikkoon, kuukauteen tai vuoteen. Tämä voi tarjota yrityksille arvokasta tietoa esimerkiksi uusien laitehankintojen tai prosessien energiatehokkuudesta.

Palvelusta asiakkaat näkevät myös sopimustietonsa ja laskunsa.

Ajankohtaista

Nostalgia pitää ottaa vakavasti

Lue lisää
Energianeuvonta

Sähkösopimus yritykselle

Lue lisää
Ajankohtaista

Vanhojen autojen lumoissa

Lue lisää
Ajankohtaista

Aurinkosähköä omaan käyttöön nyt myös taloyhtiöissä

Lue lisää
Ajankohtaista

Asiakkaat janoavat tietoa sähköasioista

Lue lisää
Ajankohtaista

Juurileivän asialla

Lue lisää
Ajankohtaista

Hiihdon uusi tuleminen

Lue lisää
Ruoka & reseptit

Sallittua mättöä

Lue lisää
Havaintoja

Kaukolämpö on avain vihreään siirtymään

Lue lisää
Energianeuvonta

Pörssisähkön tuntihinnan vaihtelut. Milloin sähkö on edullisinta?

Lue lisää
Markkinakatsaus

Sähkömarkkinakatsaus: Kevät 2023

Lue lisää
Energianeuvonta

Testi: Tunnetko tuttujen laitteiden sähkönkulutuksen?

Lue lisää