​​​​Sähköä tapahtumaan tai työmaalle


Vaasan Sähköverkolta voit vuokrata tapahtumaan tai työmaalle vuokrakeskuksen. Vuokrakeskus on mahdollista tilata korkeintaan kahden vuoden ajaksi tilauspäivästä. Keskus toimitetaan 3–10 arkipäivän kuluessa. 

Tilapäissähkö
Tilapäissähkö työmaalle ja tapahtumiin
Vuokrakeskuksen asennus ja poisto yhteensä:320,00 €
Vuokrakeskus 3 X 25 A1,50 €/vrk
Energiamaksuvoimassa olevien sähköenergia- ja sähkönjakeluhinnastojen mukaan

Hinnat sisältävät alv 24 %.

​​​​Lue myös:

Tilapäissähkö
Sähkösuunnittelu

Ehdot:
Liittymisehdot LE 2014.pdf
Sähköntoimitusehdot STE 2014.pdf
Verkkopalveluehdot VPE 2014.pdf

 

Vuokrakeskuksen asennusohjeet

Jos tontin rajalla on katujakokaappi, sijoitetaan vuokrakeskus tämän kylkeen. Jos tontin lähellä on ilmalinjaverkko (ei katuvalaistus), voidaan vuokrakeskus asentaa pylvääseen. Muussa tapauksessa keskus asennetaan tontin syöttökaapeliin.

Jos keskus liitetään tontin syöttökaapeliin, tulee huolehtia tarkoituksenmukaisen telineen rakentamisesta paikkaan, jonne kaapelin pää hyvin ylettyy. Keskuksen asennuspinnan tulee olla vähintään 60 cm leveä ja 75 cm korkea. Telineen kokonaiskorkeuden tulee olla noin 180 cm. Vuokrakeskus painaa noin 20 kg.

Voit myös hyödyntää omaa mittauskeskustasi rakennusaikaisen sähkön tarpeeseen asentamalla sen tilapäiseen telineeseen. Tällöin sähköurakoitsija kytkee maakaapelin ja maadoituselektrodin keskukseen ja tilaa kytkennän verkkoon. Ylimääräistä kaapelia kannattaa varata niin, että se ylettyy keskuksen lopulliseen paikkaan. Kaapelin täytyy olla suojattuna koko matkalta. Ylimääräiselle kiepille voi esimerkiksi rakentaa kotelo telineen jalkaan tai kaivaa se maahan.

Sähköurakoitsija voi tarvita jännitteen poiskytkentää siirtäessään keskuksen lopulliseen paikkaan. Irrotus- ja jälleenkytkentätöistä veloitamme yhteensä 200 €.