Tule mukaan pilottiin – saat ilmaiseksi älylaitteiston kotisi energianohjaukseen

Ole mukana luomassa tulevaisuuden energiajärjestelmää. Vuoden kokeilujakson ajaksi annamme sinulle älykkään laitteiston, joka ohjaa kotisi energiankulutusta. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan hiilijalanjälkeesi ja pienentää sähkölaskuasi.

Saamasi älykäs laitteisto ohjaa sähkönkulutustasi automaattisesti sähkön tarpeen ja energiamarkkinoiden mukaan.  Halutessasi voit valita spot-hinnoitellun tuotteen, mikä mahdollistaa säästöt sähkölaskuusi. Spot-tuotteessa sähkö ostetaan markkinahinnan mukaisesti silloin, kun se on edullisinta. Voit seurata omaa kulutustasi verkkosivustolla ja saada sieltä itsellesi mielenkiintoista tietoa. Laitteisto on pienikokoinen, ja tuo mukavuutta älykkäästi.

Pilotin tarkoituksena on tutkia sähkönkäyttäjien osallistamista energiajärjestelmään ja mahdollisuuksia vaikuttaa muun muassa kulutuspiikkien tasaamiseen. Näin voidaan muun muassa lisätä uusiutuvan energian osuutta energiantuotannossa. Jakson aikana keräämme tietoa ja kokemuksia uusien palveluiden kehittämistä varten.

Osallistuminen on vaivatonta

Haemme pilottiin mukaan 30:tä kotitaloutta. Ilmoittaudu mukaan perjantaihin 5.7. mennessä. Arvomme 10 kpl S-ryhmän lahjakorttia (arvo 30 €) 30:n ensiksi ilmoittautuneen kesken.

Voit tulla valituksi, jos

  • käytössäsi on sähkölämmitys,
  • asut omakotitalossa tai paritalossa,
  • kotisi on Vaasan Sähköverkon alueella ja
  • sinulla on kiinteä laajakaistayhteys.

Sinun tulee myös olla sähkönmyyntiasiakkaamme. Pilotinkin aikana maksat sähköstä normaalisti kulutuksesi mukaan, mutta järjestelmän ja sen asennuksen saat ilmaiseksi.

Pilottiin osallistuville lähetämme muutaman kyselyn käyttökokemuksista vuoden aikana.

Näin se käy

  1. Täytä alla oleva ilmoittautumislomake
  2. Kun olemme saaneet hakemuksesi, tarkistamme kotisi energiankulutusprofiilin.
  3. Otamme sinuun yhteyttä
  4. Sovimme pilotin aloittamisesta ja asennusajan
  5. Asennamme kotiisi maksutta ohjauslaitteen
  6. Vastaat muutamaan kyselyyn vuoden aikana käyttökokemuksiin liittyen

Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin viikon sisällä lomakkeen täyttämisestä. Mukaan pilottiin valitsemme ensi vaiheessa 30 kotitaloutta, jotka täyttävät hakukriteerit.

Ilmoittaudu pilottiin

Jäikö kysyttävää?

Voit olla yhteydessä pilottihankkeemme asiantuntijoihin arkisin klo 8-16.

Jari Hovila, 050 342 7416, etunimi.sukunimi@vaasansahko.fi

Jyrki Rajala, 044 779 6963, etunimi.sukunimi@vaasansahko.fi

Jaa sivu