Kesätyöpaikat

Onko energia sinunkin intohimosi? Hae meille kesätöihin! Tarvitsemme hyviä tyyppejä meidän joukkueeseen, ja etsimme etenkin sinua, jolla on jo jonkin verran kokemusta, mutta haluat oppia lisää ja kehittyä vahvassa energiakonsernissa.

Alla näet koko Vaasan Sähkö -konsernin kaikki avoinna olevat kesätyöpaikat. Haku päättyy 28.2. Hae alla olevalla lomakkeella. Onnea hakuun!

Kesäharjoittelija kaukolämpöyksikköön

Oletko opiskellut kone- tai sähkötekniikkaa pari vuotta? Nyt etsimme henkilöä työskentelemään kunnossapitojärjestelmän parissa. Myös lopputyömahdollisuus tarjolla!

Lue lisää

Myyntiassistentti myyntitiimiin

Oletko oma-aloitteinen ja markkinointihenkinen? Tykkäätkö olla tekemisissä ihmisten kanssa ja yhteistyö kanssasi on mutkatonta? Tarjolla olisi paikka loistoporukassa!

Lue lisää

Asiakasneuvoja Contact Centeriin
(2 kpl)

Haemme nyt kahta hyvää tyyppiä, joiden intohimo on paitsi energia, myös hyvän asiakaskokemuksen luominen. Tässä vaihtelevassa työssä opit paljon uutta ja mahdollisuudet kehittyä asiakaspalvelun ammattilaisena ovat loistavat!

Lue lisää

Assistentti markkinointiviestintään

Oletko juuri valmistunut tai muutaman vuoden opiskellut markkinointiviestinnän tehopakkaus? Täällä odottaa elämäsi mahdollisuus kehittyä alan ammattilaiseksi monipuolisessa tehtävässä.

Lue lisää

Sähköasentaja kaukolämpöön

Haemme nyt huoltotöihin sinua, jolla on jo jonkin verran kokemusta sähköasentajan töistä.

Lue lisää

Tuntityöntekijä henkilöstöpalveluihin

Näetkö itsesi tulevaisuuden HR-tähtenä? Haluatko saada tärkeää työkokemusta, mutta osa ajastasi menee vielä esimerkiksi opintoihin? Me tarjoamme paikkaa juuri sinulle.

Lue lisää

Kesätyöntekijä suunnitteluun/dokumentointiin

Oletko tekniikan alan opiskelija tai alalta valmistunut ja kiinnostunut sähköverkosta? Haemme nyt hyvää tyyppiä avuksemme.

Lue lisää

Kesätyöntekijä rakentajapalveluihin

Oletko tekniikan alan osaaja ja kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä? Paikkamme rakentajapalveluissa saattaa olla sinun juttusi.

Lue lisää

Hae nyt!

Kesätyöhakemus
Mainitse ne kielet, joita käytät tekstissä ja puheessa sujuvasti. Mahdollisen muun kielitaidon voit kertoa CV:ssäsi.
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 10MB
Lataa vielä CV:si. Sisällytä siihen koulutustaustasi, työkokemuksesi, laajempi kielitaitosi, tietotekniikkataitosi sekä muut asiat, jotka voivat olla hyödyksi hakemassasi tehtävässä. Voit myös ladata videohakemuksen tähän kenttään. Huomaa tiedoston maksimikoko 10 Mb.
Tartu mahdollisuuteen kertoa, mikä tekee sinusta erinomaisen työntekijän tai miksi olet kiinnostunut tulemaan meille töihin!

Osallistumme tänäkin vuonna kampanjaan Vastuullinen kesäduuni #VKD19. Se tarkoittaa sitä, että olemme sitoutuneet luomaan hyvän, vastuullisen ja tasapuolisen hakija- ja kesätyökokemuksen sekä tarjoamaan mielekkäitä työtehtäviä kesäkollegoillemme.

Jaa sivu