Myy ylijäämäsähköä

Tuottaako aurinkopaneelisi enemmän kuin itse kulutat? Asiakkaanamme voit myydä ylijäämäsähkön meille ja saada siitä sähkön markkinahintaan sidotun korvauksen.

Tee ylijäämäsähkön myyntisopimus helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme

myynti@vaasansahko.fi
puh. 06 324 5770

Kysymyksiä ylijäämäsähkön myynnistä

Hanki tuotantolaitoksellesi kytkentälupa paikalliseen jakeluverkkoon ja tee paikallisen jakeluverkkoyhtiön kanssa sähköntuotannon verkkopalvelu- ja liittymissopimus. Tätä kautta saat tuotantolaitoksellesi tuotantokäyttöpaikkanumeron, jota tarvitaan sähkön myymiseksi. Asioimista nopeuttaa jos sinulla on tämä numero tiedossa, mutta voimme myös selvittää sen puolestasi. Sopimuksen tekemiseksi ota sähköpostitse tai puhelimitse yhteyttä asiakaspalveluumme. Sopimuksen teon jälkeen, hoidamme kaiken puolestasi ja saat ylimääräisestä sähköstäsi automaattisesti korvauksen sähkölaskullasi.

Sähkölaskullasi näkyy jatkossa sekä kuluttamasi energia että myymäsi energia. Laskusta on helppo seurata, kuinka paljon energiaa olet myynyt, ja minkä korvauksen olet siitä saanut.

Maksamme ylijäämäsähköstä sähköpörssin tuntikohtaisen hinnan Suomen alueella. Tästä summasta vähennetään vielä välityspalkkio (0,20 snt/kWh). Myös jakeluverkkoyhtiösi laskuttaa oman tariffinsa mukaan tuotannon siirtomaksusta.

Jaa sivu