Vi söker nu två försäljningsinriktade servicerådgivare

Njuter du av att få skapa en bra kundupplevelse och av att få lyckas som försäljare? Vi söker nu två bra typer till vårt serviceteam!

Vi söker två försäljningsinriktade servicerådgivare på bestämd tid t.o.m. 31.12.2021. Om platsen intresserar – sök med en gång! Vi börjar kalla till intervjuer så fort vi får in lämpliga ansökningar. Obs! Ansökningssidan hos vår rekryteringspartner är på finska, men du kan skriva din ansökan på svenska, om du vill.

I den här uppgiften betjänar du våra kunder i avtalsärenden mest per telefon. Vi söker ändå personer som känner sig bekväma med att kommunicera också på webben och per e-post. Du är målmedveten och inspireras av möjligheten att utöka vår försäljning och kundkrets.

Kunde det här vara början på en karriär för dig, eller har du jobat med motsvarande uppgifter en längre tid? För oss funkar båda! Viktigast är att du har en positiv attityd och att du är bra på växelverkan.

Som bäst pågår ett flertal utvecklingsprojekt med vilka vi strävar efter att framöver kunna erbjuda ett ännu större mervärde för våra kunder. Vårt skickliga serviceteam behöver ny fler resurser för att kunna hålla alla bollar i luften medan utvecklingarbetet pågår.

Läs mer om platsen och sök senast 27.9!

Dela