Förmån för dig som får fakturan elektroniskt: vinn presentkort

Varje månad lottar vi ut fem S-gruppens presentkort (värde 20 €) bland alla de kunder som får sin faktura elektroniskt. Om din räkning kommer som e-faktura, e-post, till Kivra eller OmaPosti deltar du automatiskt i utlottningen.

En elektronisk faktura är ett simpelt sätt att ta emot och betala sin räkning. Den kommer i tid och följer dig var du än är. Aldrig blöts den i postlådan och inte heller behöver man oroa sig för att den kommer under semesterresan.

Vi erbjuder våra kunder olika elektroniska betalningssätt. Just nu kan du får din faktura som e-faktura, till Kivra eller OmaPosti. Nytt för i höst är också e-postfakturan.

Byt till en elektronisk faktura

Regler för utlottningen

Vi lottar varje månad ut 5 st. S-gruppens presentkort à 20 €. Vinnarna meddelas personligen. Alla kunder med elektronisk betalningssätt deltar automatiskt i utlottningen. Med andra ord behöver du inte anmäla dig. Dragningarna utförs från november 2021 till mars 2022 i slutet av respektive månad. Samma person kan inte vinna flera gånger. Läs mer om våra dragningar här.

Vilket betalningssätt passar dig bäst? Läs våra tips!

När du väljer en elektronisk räkning minskar du enkelt på ditt koldioxidavtryck och du underlättar också din vardag – det är nämligen superbehändigt att behandla fakturan digitalt. Vi samlade tipsen för dig som inte är säker på vilket betalningssätt som passar din vardag bäst.

Läs mer
Dela