Sähkösopimus yritykselle

Sähkön kilpailutus tuo yrityksille taloudellista hyötyä: kun yrityksen sähkösopimus on edullinen, viivan alle jää enemmän. Vaasan Sähköltä saat yrityksellesi räätälöidyn sähkösopimuksen, kun yrityksenne sähkönkulutus ylittää 100 000 kWh:n vuositason. Tee tarjouspyyntö helposti netissä haluamellesi sopimusjaksolle. Voimme tarjota sekä perussähköä että uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä.

Yritysmyynnin yhteystiedot

Vaasan Sähkön sähkösopimus yritykselle:

  1. Yrityksellesi räätälöidyn tarjoushinnan. Teemme sinulle tarjouksen, joka perustuu yrityksesi sähkön kulutusprofiiliin.
  2. Aina oikein hinnoiteltua sähköä. Tarjoushintamme on aina markkinahinnan mukainen. Et maksa ylimääräistä.
  3. Kiinteähintaisen sähkösopimuksen. Tarjoamme yrityksellenne määräaikaista sähkösopimusta, jossa energiahinta on sama koko sopimuskauden. Hinta pysyy samana myös silloin, jos yrityksenne kulutusprofiili muuttuu sopimusjakson aikana.
  4. Online-palvelun energiankulutuksen seuraamiseen. Voit seurata yrityksen sähkönkulutusta jopa tunnin tarkkuudella ja verrata kulutusta kuukauden tai vuoden takaiseen, jos olet ollut asiakkaanamme niin pitkään. Tiedot alkavat kertyä siitä hetkestä, kun asiakkuus alkaa.
  5. Ympäristöystävällistä sähköä. Vaasan Sähkön yritysasiakkaana voit ostaa eri menetelmillä tuotettua sähköä, esimerkiksi ympäristöystävällistä vesivoimalla tuotettua sähköä. Saat myös sertifikaatin, joka kertoo asiakkaillesi, että käyttämäsi sähkö on ympäristöystävällistä.
  6. Henkilökohtainen palvelu. Palvelemme asiakkaitamme aina ystävällisesti ja rennolla otteella.
  7. Mahdollisuus tehdä sopimus tulevaisuuteen. Voit pyytää meiltä tarjouksen ja tehdä sopimuksen vaikka kahden vuoden päähän.

Vihreä sähkö on ykkösvalinta yritykselle! Asiantuntijat kertovat miksi

Vihreä sähkö on yrityksille monelta kannalta hyvä vaihtoehto.

Lähetä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella!

Tarjouspyyntö sähkösopimus

Maximum file size: 15.36MB

Sähköt yritykselle hakusessa? Opas yrityssähkön valintaan

Sähkö on usein iso menoerä yrityksille, ja siksi yrityksen sähkösopimus kannattaa valita huolellisesti. Mutta miten löytää omalle yritykselle sopivimmat sähköt, milloin on aika kilpailuttaa sähkösopimus ja mitä hyötyä on vihreän yrityssähkön valinnasta? Vaasan Sähkön myyntipäällikkö Jussi Vaissalo neuvoo.

Lue lisää