Opiskelijan nettietu: Etukoodeja Wolt-palveluun

Tilaa sähköt

Saat meiltä opiskelijan kukkarolle sopivaa sähköä kaikkialle Suomeen. Tee sähkösopimus netissä ja saat marraskuussa kolme kappaletta viiden euron arvoista etukoodia Suomen Wolt-palveluun.

Lähetämme koodit sinulle sähköpostitse marraskuun 2019 aikana, jos sopimuksesi on silloin vielä voimassa. Hyödynnä etu tekemällä sopimus 5.8.–30.9.2019 kampanjakoodilla: VS2019XD.

Tilaa tuulta

Valitsemalla Tuulisähkön, käytät puhdasta sähköä. Tuulella tuotettu päästötön Tuulisähkömme on kotoisin Suomesta: se tuotetaan Vaasan, Kristiinankaupungin, Tornion ja Ilmajoen tuulipuistoissa. Voit myös valita hieman edullisemman Perussähkön, jossa hyödynnetään eri tuotantotapoja monipuolisesti.

Edullista sähköä kerrostaloon

Kerrostalossa sähkönkulutus on pientä. Esimerkiksi yhden hengen kerrostaloasunnossa vuosikulutus on arviolta 1400 kWh. Tällöin sähköenergia maksaa vuodessa alle 100 euroa ja Tuulisähkön valitseminen toisi laskuun lisää 3,5 € vuodessa.

Nauti vapaudesta

Sopimuksessasi on kahden viikon irtisanomisaika, mikä antaa vapauden muuttaa osoitetta tai vaihtaa mieltä joustavasti. Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus onkin sopiva vaihtoehto opiskelijalle.

Kampanjaehdot: Nettitilaajan opiskelijaetuna 3 kpl 5 €:n arvoista alennuskoodia Wolt-palveluun Suomessa kampanjakoodilla tehtyihin uusiin Perussähkö tai Tuulisähkö -sähkösopimuksiin. Etua ei voi muuttaa rahaksi. Alennuskoodit toimitetaan marraskuun alussa sähköpostitse henkilöille, joiden sopimus on silloin voimassa. Kampanja-aika 5.8.–30.9.2019.

 

Vinkkejä opiskelijan sähkösopimukseen

  • Tarkista etukäteen, sisältyykö asuntosi vuokraan sähköt, vai tarvitsetko oman sähkösopimuksen. Joskus opiskelija-asunnon vuokraan sisältyy sähköt, mutta aina näin ei ole.
  • Tee sähkösopimus hyvissä ajoin, mielellään pari viikkoa ennen muuttoa. Sopimuksen teko onnistuu toki tiukemmallakin aikataululla. Jos tarvitset sähköt heti tai muuttoosi on alle kaksi arkipäivää, sopimus tehdään soittamalla asiakaspalveluumme.
  • Jos haluat sähköt päälle heti tilauspäivänä tai sitä seuraavana päivänä, paikallinen sähköverkkoyhtiösi saattaa veloittaa sinulta ylimääräisen korvauksen.
  • Sähkölasku koostuu sähköenergiasta ja sähkönsiirrosta. Me laskutamme sinulta sähköenergiasta ja hoidamme puolestasi myös sähkönsiirtoon liittyvät sopimusasiat kuntoon paikallisen sähköverkkoyhtiösi kanssa. Riippuen asuinpaikastasi voitkin saada kaksi laskua – toisen meiltä sähköenergiasta ja toisen paikalliselta sähköverkkoyhtiöltä sähkönsiirrosta. Mikäli asut Vaasan Sähköverkon alueella, saat vain yhden laskun.
  • Jos tiedossasi ei ole osoitteessasi olevaa sähkön mittaustapaa – valitse Yleissähkö. Tämä on kerrostaloissa yleisin mittaustapa.
  • Tarkistathan ennen sähköjen kytkentää, että laitteet ovat irti pistorasioista, eikä esimerkiksi liedellä ole tavaroita. Näin sähköt voidaan kytkeä turvallisesti ilman palovaaraa.

Muutto omaan kotiin? Nämä 8 asiaa sinun pitää tietää sähkösopimuksesta

Kuinka saan sähköt uuteen kotiin? Saako sähköt heti muuttopäivänä? Entä jos unohdin sähkösopimuksen?

Lue lisää
Jaa sivu