Markkinointiviestintäassistentti

Vaasan Sähkö hakee nyt markkinointiviestintäassistenttia sähkökauppaan.

Oletko juuri valmistunut tai muutaman vuoden opiskellut/työskennellyt markkinointiviestinnän osaaja? Meillä on innostunut pieni tiimi ja loistavat kumppanit, mutta vielä olisi tilaa yhdelle hyvälle tyypille, joka haluaa päästä näyttämään kyntensä. Tässä tehtävässä pääset kehittämään ammatillisia taitojasi ja tekemään niin sanottuja oikeita töitä. Sytyt siis haasteista etkä pelkää vastuuta. Me tarjoamme tehtävän, jossa pääset tekemään töitä suurella sydämellä esimerkiksi tapahtumien järjestämisen, verkkoviestinnän ja oppilaitosyhteistyön parissa.

Parhaat edellytykset tehtävään saat, jos olet ulospäinsuuntautunut, positiivinen ja oma-aloitteinen. Viihdyt ihmisten edessä. Olet tarpeeksi järjestelmällinen, jotta isot kokonaisuudet pysyvät käsissäsi. Ilmaisethan itseäsi sujuvasti kummallakin kotimaisella kielellä.

Haemme alustavasti työkaveria vuodeksi.

Työaika: kokopäivätyö tai tuntityöntekijä sopimuksen mukaan
Työn kesto: alustavasti 1 vuosi. Aloitus sopimuksen mukaan.

Haethan paikkaa heti, jos se tuntuu omaltasi! Aloitamme haastattelut viimeistään hakuajan umpeuduttua.

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Mikaela Jussila, puh. 06 324 5162 tai markkinointipäällikkö Tiina Lillbacka, puh. 06 324 5276. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@vaasansahko.fi.

Palaa hakusivulle

Jaa sivu