Etu sähköisen laskun tilanneille: osallistut lahjakorttien arvontaan

Arvomme kuukausittain viisi S-ryhmän lahjakorttia (arvo 20 €) sähköiseen laskuun siirtyneiden asiakkaiden kesken. Jos käytössäsi on e-lasku, sähköpostilasku, OmaPosti tai Kivra, osallistut arvontaan automaattisesti.

Sähköinen lasku on helppo tapa vastaanottaa lasku. Saat laskun nähtäväksesi nopeammin, ja se kulkee mukanasi kaikkialle. Koskaan se ei kastu postilaatikossa eikä tarvitse kantaa huolta sen saapumisesta loman aikana.

Vaihtoehtoisia tapoja vastaanottaa lasku sähköisenä on monia. Tarjoamme tällä hetkellä asiakkaillemme mahdollisuuden vastaanottaa lasku e-laskuna, OmaPostissa tai Kivrassa, ja uutuutena sähköpostilaskuna.

Näin vaihdat paperilaskun sähköiseen laskuun

Arvonnan säännöt

Arvomme kuukausittain 5 kpl S-ryhmän 20 €:n lahjakortteja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvontaan osallistuu automaattisesti kaikki asiakkaamme, joilla on käytössä sähköinen lasku, erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Arvonnat suoritetaan marraskuusta 2021 maaliskuuhun 2022 kunkin kuun lopussa. Sama henkilö voi voittaa palkinnon vain kerran tänä aikana. Katso tarkemmat arvontojen säännöt tästä.

Mikä laskutyyppi sopii sinulle parhaiten? Lue vinkkimme!

Lopettamalla paperilaskun tilaamisen pienennät näppärästi hiilijalanjälkeäsi ja helpotat omaa arkeasi – laskun käsittely on nimittäin huomattavasti kätevämpää digitaalisesti! Keräsimme vinkit sinulle, joka mietit, mikä maksutapa sopisi sinun arkeesi.

Lue lisää
Jaa sivu