Haemme nyt kehitysinsinööriä ja data-arkkitehtiä

Onko energia sinun intohimosi? Haemme nyt

kehitysinsinööriä
Tässä uudessa tehtävässä energia-alasta aidosti innostuneella ja ajan hermolla olevalla tekijällä on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa konsernin kehitystyöhön. Ajattelet kaupallisesti ja tiedonjanoisena viet tehokkaasti ja itseohjautuvasti erilaiset selvitystyöt maaliin. Sinulla on tekninen tai kauppatieteellinen koulutus (DI, insinööri, KTM) ja arvostamme erityisesti kykyäsi kiteyttää olennaisen.

Lue lisää ja hae

data-arkkitehtiä
Palveluiden ja prosessien rohkea uudistaminen on meille tärkeää, ja datan hyödyntäminen on siinä keskeisessä asemassa. Kaipaamme näin vahvistusta IT-tiimiin, jossa arkkitehtinä tuot vahvaa osaamistasi datan hallintaan, jalostamiseen ja analysointiin liittyviin kehittämisprojekteihin. Toivomme osaamista erityisesti tietovarastojen, integraatioiden ja tietomallinnuksen osalta.

Lue lisää ja hae

Tavoitteellisuus, intohimo ja yhdessä tekeminen ovat meille tärkeitä arvoja arjessa. Tunnistatko sinä niistä myös itsesi?

Lisätietoja antavat kehitysjohtaja Hans-Alexander Öst, puh. 06 324 5350 (kehitysinsinöörin paikka) ja ICT-päällikkö Hanne Kivimäki, puh. 06 324 5252 (data-arkkitehdin paikka) sekä MPS-konsultti Daniel Särs, puh. 020 746 9620. Hae tehtäviä osoitteessa uratori.mps.fi 25.8. mennessä.

Jaa sivu