Joustosähkö säästää luontoa ja kukkaroa

Joustosähkö on sähkösopimus, joka ottaa ympäristön huomioon aivan uudella tavalla. Lisäksi siinä on tavallista sähkösopimusta edullisempi, kiinteä hinta. Joustosähkö sopii omakotitaloon, jossa on varaava vesikiertoinen sähkölämmitys. Saat kotiisi maksuttomat laitteet, joiden avulla vesivaraajasi lämpenee automaattisesti niinä vuorokauden tunteina, joina sähköntuotanto on ekologisinta – käyttömukavuudesta yhtään tinkimättä!

Joustosähkön edut

Joustosähkö välttää sähkönkysynnän ruuhkahuiput hyödyntämällä vuorokauden hiljaiset tunnit vesivaraajan lämmittämisessä. Kotisi lämpenee yhtä tehokkaasti kuin nytkin, mutta aikaisempaa ympäristöystävällisemmin.

  • 100 % uusiutuvaa – Joustosähkö tuotetaan uusiutuvilla energiamuodoilla, mikä tekee siitä päästöttömän sähkösopimuksen.
  • Seuraa, jos haluat – Voit seurata sähkönkulutustasi reaaliaikaisesti ja helposti – vaikkapa älypuhelimella. Tarkka seuranta on hyvä apu, kun haluat muuttaa kulutustottumuksiasi entistäkin järkevimmiksi.
  • Uutta tekniikkaa – Kotiisi tulee uusinta tekniikkaa, jonka avulla sähköntuotannosta voidaan tehdä aidosti ekologisempaa.
  • Maksa vähemmän – Joustosähkö on edullinen, kiinteähintainen sähkösopimus, jossa hinta pysyy samana seuraavat kaksi vuotta.
  • Säästöä fiksulla lämmittämisellä – Varaaja lämpenee sääennusteiden mukaan, joten leudoilla keleillä ei tarvitse enää lämmittää enempää kuin tarvitaan.
  • Ammattilainen asentaa – Koulutettu ammattilainen asentaa kotiisi Joustosähköön sisältyvät laitteet maksutta.

Näin vaihdat Joustosähköön

  1. Täytä tilauslomake
  2. Otamme sinuun yhteyttä
  3. Sovimme asennusajan
  4. Asennamme kotiisi maksutta ohjauslaitteen

Joustosähkö sopii omakotitaloon, jossa on varaava vesikiertoinen sähkölämmitys ja jatkuva nettiyhteys.

Palvelu Joustosähkö-asiakkaille

Joustosähkö-tilaajana voit muuttaa omia tietojasi kirjautumalla Joustosähkön käyttöliittymään.

 

Jaa sivu