E-laskuasiakkaan etu: osallistut lahjakorttien arvontaan

Arvomme kuukausittain kymmenen S-ryhmän lahjakorttia (arvo 30 €) e-laskuasiakkaidemme kesken. Jos käytössäsi on e-lasku, osallistut arvontaan automaattisesti.

E-lasku on helppo tapa vastaanottaa lasku. Saat laskun nähtäväksesi nopeammin ja se kulkee mukanasi kaikkialle. Saat e-laskun verkkopankkiisi, jossa voit lukea, maksaa ja arkistoida sen helposti. Teet e-laskusopimuksen kätevästi verkkopankissasi. Tarvitset vain Vaasan Sähkön asiakasnumeron ja laskutussopimusnumeron, jotka löydät uusimmalta sähkö- tai kaukolämpölaskultasi.

Näin tilaat e-laskun

1. Kirjaudu verkkopankkiisi.
2. Noudata verkkopankin ohjeita ja tilaa uusi e-lasku. Valitse laskuttajaksi Vaasan Sähkö Oy. Anna tunnistetiedoiksi asiakasnumerosi ja laskutussopimusnumerosi. Muista valita myös oikea laskun aihe– sähkölasku tai kaukolämpölasku.
3. Jos et halua hyväksyä jokaista laskua erikseen, valitse automaattinen maksaminen.
4. Tarkista tiedot ja tallenna.
Seuraava lasku saattaa tulla vielä paperilla, mutta sen jälkeen saat e-laskusi suoraan verkkopankkiin, jonne laskusi myös arkistoituvat.

Arvonnan säännöt

Arvomme kuukausittain 10 kpl S-ryhmän 30 €:n lahjakorttia. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvontaan osallistuu automaattisesti kaikki asiakkaamme, joilla on e-lasku, erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Arvonnat suoritetaan 1.2.-31.5.2020 välisenä aikana kuun lopussa. Sama henkilö voi voittaa palkinnon vain kerran tänä aikana. Katso tarkemmat säännöt tästä.

Jaa sivu