​Kaukolämpö on monipuolinen


Vaasan alueella kaukolämpö kattaa lähes 90 % lämmitystarpeesta ja sen piiriin voidaan liittää sekä vanhat että uudet kiinteistöt. Pientaloista kaukolämpöverkkoon liitetään pääsääntöisesti olemassa olevan kaukolämpöverkon varrella sijaitsevat kiinteistöt. 

Helppo asentaa uusiin ja remontoitaviin taloihin

Kaukolämpölaitteiston tilantarve on pieni, koska lämpökattiloita, piippuja ja polttoainevarastoja ei tarvita. Pientalossa voidaan lämmitysjärjestelmä asentaa kätevällä kaappiratkaisulla. Kaukolämpö sopii mihin tahansa rakennukseen – niin pientaloihin, kerrostaloihin, liikekiinteistöihin, toimisto- ja palvelurakennuksiin kuin teollisuuteenkin. Kaukolämpöön liittyminen on myös panostus tulevaisuuteen, sillä se nostaa kiinteistön arvoa.

Kaukolämpö hoitaa kaiken lämmityksen

Kaukolämpö tuottaa rakennusten tarvitseman huoneiden ja tilojen lämmityksen ja lämpimän käyttöveden, mukaan lukien märkätilojen lattialämmityksen ja ilmanvaihdon jälkilämmityksen. Kaukolämpötaloissa sähköllä lämmittäminen ei ole kokonaiskustannusten, energiatalouden tai ympäristön kannalta järkevää. Myöskään lämpöpumppua ei tarvita kaukolämmön yhteydessä.

Monipuoliset toteutustavat

Kaukolämpö toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Perinteinen tapa on patterilämmitys yhdistettynä märkätilojen lattialämmitykseen. Varsinkin pientaloissa suosituin lämmönjakotapa on nykyisin vesikiertoinen lattialämmitys. Se on varma, tasainen ja mukava lämmitysmuoto. Ilman näkyviä lämmityslaitteita se antaa vapaat kädet tilojen sisustamiseen.

Lue hinnat ja ehdot